Agenda

Je kunt je nu aanmelden voor het nieuwe jaar. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Op dit moment zijn we met de groep die samenkomt van oktober t/m november aan het trainen. In januari 2024 Start de volgende groepstraining. Data: woensdagavond 3/1,10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2, 21/2, Met een extra oefendag op zondag 11,2

Sinds meer dan 7 jaar, organiseer ik 4 x per jaar een groepstraining. Wil je een individuele- of duotraining dan kun je elk moment starten. Dag en tijdstip in overleg.

De training Mindful Paranting ( mindful ouderschap) start parallel aan de data voor MBSR. Dit extra programma is geïntegreerd in het basisprogramma.

De Compassietraining MBCL, Dit is een verdiepingstraining die eventueel gevolgd kan worden na de MBSR . Deze organiseer ik 1x per jaar en start in januari/februari 2024.

Vergoeding: In sommige gevallen vergoeden zorgverzekeraars de mindfulnesstraining gedeeltelijk. Ook kan de werkgever je met een vergoeding tegemoetkomen. Tegenwoordig worden in veel CAO’s individuele loopbaanbudgetten toegekend aan werknemers. Je kunt dit budget inzetten voor de kosten van de mindfulnesstraining of mindful coaching. Je werkgever kan je hier over informeren. Daarnaast zijn er voor zowel particulieren als werkgevers mogelijkheden om kosten af te trekken van de belasting. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.